Home Місто На автовокзалах найбільших міст Житомирщини пройдуть ярмарки вакансій

На автовокзалах найбільших міст Житомирщини пройдуть ярмарки вакансій

107

Житомирщина долучається до всеукраїнського соціального проекту Державної служби зайнятості «Квиток до успіху», направленого на ознайомлення жителів області з найактуальнішими вакансіями роботодавців краю. Ярмарки вакансій пройдуть 7 грудня з 10-00 до 12-00 одночасно на трьох автовокзалах найбільших міст області: Житомир, Коростень, Новоград-Волинський.  

Під час заходів фахівці служби зайнятості та представники провідних роботодавців надаватимуть інформацію щодо вільних робочих місць та можливостей працевлаштування, консультуватимуть про послуги служби зайнятості, запропонують професійну консультацію тим відвідувачам, які мають намір змінити вид трудової діяльності: із застосуванням сучасних методів тестування з’ясують схильність людини до тієї чи іншої роботи, визначать інтереси. Тих, хто прагне здобути нову професію або підвищити уже набуту кваліфікацію, поінформують про освітні можливості державної служби зайнятості.

За додатковою інформацією звертатися у відділ організації надання послуг роботодавцям Житомирського обласного центру зайнятості за тел. (0412) 22-35-62.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here