Home Місто На акції проти тероризму ”Я – Волноваха” в Житомирі рвали...

На акції проти тероризму \”Я – Волноваха\” в Житомирі рвали портрет Порошенка . ФОТО

135

 На майдані Корольова 18 січня о 12.00 зібралося кілька житомирян старшого віку, аби підтримати всеукраїнську акцію проти тероризму "Я – Волноваха". Лист паперу із відповідним написом вони тримали перед собою. Кажуть, що самоорганізувались дізнавшись про захід із новин. Оскільки усі подібні акції в Житомирі зазвичай проводять біля ОДА, то відповідно прийшли сюди.

Водночас люди обурені, що серед присутніх не було ні активістів, які заявили про себе під час революційних подій та періоду війни на Сході, ні представників влади міста й області.

Попри це, поряд молоді хлопці із ГО "Чорний Корпус" так само влаштували акцію, але вже з вимогою до Порошенка дати наказ  військовим у зоні АТО наступати на позиції терористів.  Крім цього, вони вкотре нагадали про свою підтримку вінницького активіста Юрія Павленка, якого затримали і засудили за порваний портрет  нинішнього президента країни.

Після виступів і промов усім учасникам зустрічі роздали роздруковане зображення Порошенка і ті його демонстративно порвали. В руках активісти "Чорного Корпусу" теж тримали роздруківки "Я – Волноваха".

Анонсувалося, що в багатьох містах України і навіть за її межами, мають пройти акції та марші солідарності під спільною назвою "Я – Волноваха". Вони стануть реакцією на події останніх місяців у східних регіонах України і розстріл мирних мешканців на блокпосту у Волновасі.

Юлія ДЕМУСЬ

Більше фото в спільноті Першого житомирського у соцмережі

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here