Home Місто Міськрада оголосила конкурс на кращий сценарій відео-робіт «Житомире! Я люблю тебе!»

Міськрада оголосила конкурс на кращий сценарій відео-робіт «Житомире! Я люблю тебе!»

128

Міська рада оголошує старт прийому концепцій на щорічний конкурс відеороликів «Житомире! Я люблю тебе!». Конкурс проводиться з метою патріотичного виховання молоді та формування позитивного іміджу міста.

«Такі проекти формують у молоді активну життєву позицію, а ми в свою чергу всіляко сприяємо та підтримуємо творчі ініціативи. У минулому році одним із призерів стала 17-річна Вікторія Саватєєва з творчою роботою про історичних особистостей», – розповідає Ірина Ковальчук, начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради.

Бажаючі долучитися до конкурсу можуть подати заявки на участь та сценарій відеоролика до 1 травня 2017 року. Документи можна подати за адресою майдан імені С.П. Корольова 4/2, каб. 108 або на електронну пошту ussms@zt.rada.gov.ua.

«Відеоролики будуть транслюватися на День міста. У цьому році ми збільшили суму загального призового фонду з 60 тис. грн до 75 тис. грн. Кошти будуть пропорційно розподілені між трьома переможцями. Запрошуємо всіх, хто любить наше місто, активно взяти участь у конкурсі», – зазначив заступник міського голови Матвій Хренов.

З деталями та повним текстом положення про конкурс можна ознайомитися тут.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here