Home Місто Квитки на концерт гуртів ”Друга ріка” та С.К.А.Й. в Житомирі коштують 100-300...

Квитки на концерт гуртів \”Друга ріка\” та С.К.А.Й. в Житомирі коштують 100-300 гривень

161

 

25 вересня 2014 року о 18.30 у м. Житомирі, в приміщенні облмуздрамтеатру відбудеться благодійний марафон "Допоможемо героям", організаторами якого є благодійна організація «Разом за справу» та громадське об`єднання «Разом».

Мета акції – зібрати кошти на лікування та реабілітацію поранених військовослужбовців Житомирської області, а саме поранених воїнів з 95 аеромобільної бригади (Житомир), 30 механізованої бригади (Нов.-Волинськ) та 26 артилерійської бригади (Бердичів)

В даному проекті погодилися прийняти участь на безкоштовній основі гурти Друга ріка, С.К.А.Й. та Авіатор, ведучі актори 95 КВАРТАЛУ. Під час концерту планується презентувати  соціальні ролики про життя постраждалих воїнів, які перебувають на стаціонарному лікуванні у військових госпіталях з метою підняття морального і патріотичного духу громадян. В рамках концерту запланована пряма трансляція заходу у військових госпіталях  Житомира та Києва і зворотній відео зв’язок з пораненими військовими.

Також планується відео-трансляція звернень відомих українців зі словами підтримки та подяки військовослужбовцям. Попередня домовленість є з такими артистами: Студія Квартал 95, Тіна Кароль, Ірина Білик, ТНМК, Сашко Положинський, Влад Яма та Наталія Могилевська.

Окрім цього, 25 вересня 2014 року о 12.00  артистам благодійного марафону буде надана можливість зустрітися зі студентами житомирських ВНЗ і виступити на тему «УКРАЇНА ЄДИНА – очами артиста-патріота» в актовому залі Житомирського державного технологічного університету (попередня кількість студентів більше 1000 чоловік).


 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here