Home Місто Кульки, вишиванки і рок-н-рол: у Житомирі випускники прощаються зі школою. ФОТО

Кульки, вишиванки і рок-н-рол: у Житомирі випускники прощаються зі школою. ФОТО

161

У дворі ЗОШ № 6 ім. В.Г.Короленка в Житомирі зранку 27 травня гамір і метушня. Дітвора з букетами, у вишиванках, віночках, патріотичних «метеликах» святкує завершення навчального року.

Кращим учням вручають грамоти, а потім до пристуніх звертається учасник АТО. Каже, що має наказ від своїх побратимів привітати школярів, адже у військових так само є діти такого ж віку, втім через війну, вони не можуть бути у цей день з ними.

«Мене дітки питали, чи не буде і в них тут війни, – говрить десантник 81 бригади. – Я обіцяю вам, що поки ми там, у вас буде мир та сокій, ми не пустимо війну у ваші міста й оселі».

Після вітань військовослужбовця буквально завалили квітами, а він зізнався, що така увага для нього була дещо несподіваною.

Головними на святі стали учні 11 класу . Їх вітають найбільше та бажають успіхів і щастя. Зі стрічками, у вишиванках та вишитих сорочках й спортивному взутті – саме так вони вирішили одягнутися на свято Останнього дзвоника в рідній школі.

Крім традиційного вальсу, випускники підготували мікс танців під рок-н-рольні мелодії. Їм підтанцьовує і малеча. Потім після вітань вчителів та виступів школярів, випускники разом із класними кервниками запускають в небо кульки.

Юлія ДЕМУСЬ
Більше фото в альбомі Першого житомирського у соцмережі

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here