Home Місто КП ”УАШ” звітує про прибирання вулиць Житомира: кількість техніки і використання пісчаносоляної...

КП \”УАШ\” звітує про прибирання вулиць Житомира: кількість техніки і використання пісчаносоляної суміші

119

 9 грудня, у зв’язку із погіршенням погодних умов, в ніч на неділю, на чергування вийшла наступна кількість техніки комунального підприємства «Управління автомобільних шляхів» (УАШ) міської ради: МАЗ ГЛОБУС – 4 одиниці, КДМ на базі ГАЗ (піскорозкидач) – 3 одиниці, МДК (бочка) – 3 одиниці, 2 трактори та грейдер.

Вночі працівники УАШ працювали по маршрутах, згрібаючи сніг та розсипаючи протиожеледну суміш.

За денну та нічну зміну суботи, 9 грудня, на дороги міста було висипано 70 тонн пісчаносоляної суміші та 28 тонн технічної солі.

10 грудня, впродовж всього снігопаду, техніка також працювала у посиленому режимі. Із сьомої години ранку була задіяна наступна кількість техніки:  МАЗ ГЛОБУС – 4 одиниці, КДМ на базі ГАЗ (піскорозкидач) – 2 одиниці, МДК (бочка) – 3 одиниці, 2 трактори та грейдер.


На розчистку тротуарів із самого ранку вийшли 3 малих вакумно-підмітальних машини ХАКО із відвалами, які працювали в центрі, та 2 ручні підмітальні машини, що чистили зупинки та пішохідні переходи в центрі міста.


За добу, 10 грудня, було висипано 24 тонни пісчаносоляної суміші та 27,5 тонн технічної солі. 


Сьогодні, в понеділок зранку, виконуються роботи по механічній обробці бішофітом тротуарів центральної частини міста. Для цього працює мала вакумно-підмітальна машина ШМІДТ та спеціальні візки для розкидання ПОМ, а також організовані заходи із навантаження та вивезення снігових валів з Михайлівської, майдану імені С.П. Корольова та інших центральних вулиць.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here