Home Місто Ірина Шинкарук передала у музей «Ремісничий двір» дитячу швейну машинку 1977 року....

Ірина Шинкарук передала у музей «Ремісничий двір» дитячу швейну машинку 1977 року. ФОТО

200

До музею «Ремісничий двір», що у Житомирі, сьогодні, 5 жовтня, завітали у гості учні та відомі люди, аби взяти участь в акції «Відбиток історії».

Як повідомляє прес-служба ОДА, метою акції було не лише ознайомити молодь з музеєм та його експозиціями, а й показати, що кожен може внести туди свою частинку історії.

Заступник голови облдержадміністрації Ярослав Лагута звернувся до учнів та зазначив: «Здається, що у цих старовинних речах набагато більше душі, ніж у надсучасних електронних девайсах. Навіть сьогодні у наявних тут дитячих іграшках відчувається певна енергетика. Якщо якісь цікаві речі у вас на горищі припадають пилом, давайте робити їх публічними, щоб якомога більше людей змогли їх побачити».

Присутні змогли на власні очі побачити, як поповнюються експозиції музею, адже Ірина Шинкарук сьогодні передала до музею дитячу швейну машинку 1977 року та дідусеву друкарську машинку.

Крім того, заслужена артистка України подякувала тим, хто долучився цьогоріч до організації фестивалю імені Володимира Шинкарука «Пісенний Спас». І, до речі, фортепіано, яке розписували гості фестивалю та відомі артисти, є одним з експонатів музею «Ремісничий двір».

Художник, дизайнер, ілюстратор Дмитро Раков на заході розповів про свою творчість і презентував колекцію листівок "З любов’ю з Житомира".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У музеї «Ремісничий двір» представили унікальну експозицію «Світ дитинства».


 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here