Home Місто ”Інспекція з благоустрою” просить власника забрати холодильник із тротуару на Бульварі

\”Інспекція з благоустрою\” просить власника забрати холодильник із тротуару на Бульварі

106

"Рішенням виконавчого комітету Житомирської міської ради від 08.04.2016 року № 251 «Про організацію сезонної торгівлі на території міста Житомира» вирішено організувати сезонну торгівлю на території міста Житомира продукцією власного виробництва підприємств ресторанного господарства, морозивом та безалкогольними напоями в весняно-осінній період 2016 року, – йдеться на сторінці "Інспекції з благоустрою" у соцмережі.

Додатком № 3 до рішення виконавчого комітету Житомирської міської ради від 08.04.2016 року № 251 «Про організацію сезонної торгівлі на території міста Житомира» є Вимоги, обов’язкові до виконання суб’єктами підприємницької діяльності при здійснені сезонної торгівлі. Пунктом 5 даного Додатку передбачена обов’язкова наявність на об’єкті схеми місця розміщення об’єкту сезонної торгівлі, погодженої з управлінням містобудування, архітектури та дизайну міського середовища міської ради.

Також даним рішенням відмовлено суб’єктам підприємницької у розміщені сезонних об’єктів на бульварі Старому в весняно-осінній період 2016 року, крім літніх майданчиків, розташованих на території прилеглій до підприємств ресторанного господарства стаціонарної мережі.

Так, 04.05.2016 року власник тимчасової споруди « Чако», яка була розташована по вул. бульвар Старий, 12 звільнив пішохідний тротуар шляхом самодемонтажу.

Станом на 05.05.2016 року на тротуарі по бульвару Старому залишено об’єкт сезонної торгівлі (низькотемпературний прилавок). Працівниками Інспекції на зазначеному об’єкті розміщено припис з вимогою демонтажу.

Звертаємось до власника з вимогою усунути порушення благоустрою та здійснити демонтаж споруди.

Наголошуємо суб’єктам підприємницької діяльності на необхідності безумовного виконання вимог рішення виконавчого комітету Житомирської міської ради від 08.04.2016 року № 251 « Про організацію сезонної торгівлі на території міста Житомира», а також, що відповідно до п. 4 даного рішення « у разі невиконання суб’єктами підприємницької діяльності вимог даного рішення або в разі самовільного встановлення об’єктів сезонної торгівлі чи іншого торговельного обладнання, такі об’єкти підлягають негайному демонтажу».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here