Home Місто ФК «Полісся» проводить відбір нових гравців та веде перемовини щодо нового тренеру

ФК «Полісся» проводить відбір нових гравців та веде перемовини щодо нового тренеру

91

Після серії стартових невдач в ІІ лізі України, керівництво ФК «Полісся» активно працює над виходом з кризової ситуації, що склалася. Команда планує отримати серйозне підсилення як у вигляді досвідчених гравців, так і тренерського штабу. Аби переглянути новачків в четвер, 17 серпня, ФК «Полісся» зіграв товариський поєдинок з володарем аматорського кубка України, ФК «Чайка» (Петропавлівська Борщагівка, Київ). До речі, з цією командою ФК «Полісся» вже зустрічався в зимових турнірах на початку цього року.

На гру також приїхали міський голова Житомира Сергій Сухомлин та голова житомирської ОДА Ігор Гундич.

Матч склався з двох абсолютно різних таймів. Якщо в першій половині зустрічі грали футболісти основи ФК «Полісся» з двома потенційними новачками, то після перерви на поле вийшли нові гравці, які отримали шанс показати проявити себе і отримати місце в команді. Відтак і результати вийшли абсолютно різними. В першому таймі, за рахунок досвіду і злагодженої командної гри, житомиряни успішно контролювали гру і атакували ворота суперника. Навіть місцеві вболівальники і президент «Чайки» відмітили, що житомиряни грають набагато потужніше, ніж взимку.

В другому таймі дев’ть гравців, які перебувають на перегляді в клубі, намагався показати свою майстерність і досвід. Як наслідок — житомиряни пропустили три м’ячі і поступилися в підсумку «Чайці».

Але, на думку директора КП ФК «Полісся», головне завдання на гру — переглянути новачків і підібрати підсилення для клубу. Тим паче, що на матчі був присутній потенційно новий тренер команди, який зміг також особисто оцінити дії всіх футболістів на полі.

ФК «Полісся» й далі продовжить селекційну роботу і проглядатиме гравців, які б могли підсилити команду. При цьому ставка робитиметься на місцевих футболістах, які мають досвід ігор в професійних клубах І та ІІ ліги України.

ФК «Полісся» 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here