Home Місто Діти переселенців та учасників АТО завітали на свято «Святий Миколай, нас оберігай»

Діти переселенців та учасників АТО завітали на свято «Святий Миколай, нас оберігай»

144

У приміщенні Житомирської обласної державної телерадіокомпанії 19 грудня відбулося справжнє свято для дітлахів.

Так на концертно-розважальну програму були запрошені діти з сімей вимушених переселенців та учасників антитерористичної операції.

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Свято для дітлахів проводила ведуча дитячої телепрограми «В гостях у Ксені» Оксана Крук. Разом із маленькими глядачами розгадували загадки, танцювали та співали пісні. І навіть за участі гостей заходу було поставлено на сцені казку про ріпку.

Юних глядачів розважали вихованці Житомирської музичної школи №2 імені Святослава Ріхтера музичною постановкою «Тарганище» та молодший хор Свято-Михайлівського кафедрального собору піснею «Ой хто, хто Миколая любить».

У фіналі свята до дітлахів вийшов Святий Миколай, котрий привітав з цим днем, побажав бути слухняними, робити добрі справи та подарував солодкі подарунки.

«Цьогоріч за підтримки голови облдержадміністрації Сергія Машковського організували свято для дітей учасників АТО та вимушених переселенців. Наразі в області перебуває 1746 дітей, які приїхали з сім’ями зі сходу країни. Нам вдалося організувати гарне свято для дітлахів та порадувати їх подарунками», – наголосила директор департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Світлана Гресь.

Посадовець повідомила, що на свято «Святий Миколай, нас оберігай» завітало 450 дітей віком до 14 років з 12 районів області та міста Житомира. 26 грудня для решти маленьких жителів області буде проведено свято Нового року в академічному українському музично-драматичному театрі ім. І. Кочерги. За словами Світлани Гресь, дітей з сімей вимушених переселенців також вітатимуть у місцях їх компактного проживання.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here