Home Місто Десантник із Житомира з протезом ноги підтримав спортивний флешмоб. ВІДЕО

Десантник із Житомира з протезом ноги підтримав спортивний флешмоб. ВІДЕО

159

«Щодня в США 22 ветерани вмирають внаслідок самогубств. Сумно, але знайти подібну статистику стосовно України сьогодні неможливо (що казати про суїциди, коли в новинах навіть не звучить імена вбитих чи поранених у зоні АТО). ПТСР (посттравматичний стресовий розлад) не знає різниць між націями і континентами. Давайте сьогодні разом з рештою цивілізованого світу піднімати актуальність цього питання і шукати відповіді та рішення разом», – так один зі своїх постів на сторінці у соцмережі почав Станіслав Грицишин і повідомив про свою участь в інформаційній кампанії ‪#‎22Pushups #‎22kill.

Суть цієї кампанії проста: протягом 22 днів треба щодня робити 22 віджимання і щоденно запрошувати когось приєднатися. Це все робиться заради того, аби спільно порушити тему суїцидів серед ветеранів війни.

На заклик Станіслава вже відреагував житомирський десантник Юрій Весельський, який втратив ногу у зоні АТО, але після лікування та протезування повернувся на службу. Хлопець і раніше викладав відео своїх тренувань, а нині зробив необхідну кількість віджимань і передав естафету демобілізованому військовослужбовцю 30 бригади Леоніду Остальцеву, який реалізовує у столиці проект «Pizza Veterano».

«Разом привернемо увагу до проблеми суїцидів серед військовослужбовців. Разом – ми СИЛА», – підписав своє відео Юрко, учасник проекту «Переможці».

До кампанії також приєдналися учасники АТО Олександр Чалапчий (34-кіровоградський батальйон територіальної оборони), Олександр Бабченко (92 бригада), які   втратили на війні кінцівки, але не втратили силу духу і демонструють хорошу спортивну форму.

Хлопці запросили до участі своїх побратимів і взялися виконувати умови 22-денної кампанії, приєднатися до якої може кожен.

Юлія ДЕМУСЬ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here