Home Місто Богомолець в Житомирі розкаже про свій благодійний проект на підтримку родин загиблих

Богомолець в Житомирі розкаже про свій благодійний проект на підтримку родин загиблих

112

Радник Президента, народний депутат України Ольга Богомолець 15 травня відвідає Житомир в рамках благодійного проекту «Люди допомагають людям» (ЛПЛ).
 
В ході візиту Ольга Богомолець проведе зустріч із керівництвом області та міста, а також низку зустрічей, спрямованих на презентацію благодійної платформи ЛПЛ.
 
О 9 годині 30 хвилин Ольга Богомолець зустрінеться в сесійній залі міської ради Житомира із сім’ями, що втратили годувальників під час Революції Гідності та військових дій в зоні антитерористичної операції. На зустрічі також будуть присутні волонтери, представники громадських та ветеранських організацій області. Усім присутнім Ольга Богомолець презентує новий благодійний волонтерський проект «Люди допомагають людям», завдяки якому надавати допомогу нужденним тепер можна буде з будь-якої точки світу.
 
О 12.00, по завершенні спілкування із родинами героїв, народний депутат Ольга Богомолець проведе у малій залі Житомирської облдержадминистрації зустріч із представниками ділових кіл області, під час якої розповість їм про можливості допомоги благодійному проекту «Люди допомагають людям».
 
О 13.40 в прес-центрі облдержадміністрації розпочнеться прес-конференція народного депутата, радника Президента Ольги Богомолець для представників ЗМІ Житомирської області.
 
Після Житомира Ольга Богомолець відправиться з презентацією благодійного проекту «Люди допомагають людям» до Черкас. Протягом травня такі презентації відбудуться в Києві, Вінниці, Рівному, Луцьку, Івано-Франківську та Львові.
 
Зайшовши на офіційний сайт платформи: www.lpl.com.ua, можна попередньо ознайомитися з цілями, завданнями та діяльністю проекту «Люди допомагають людям».
 
ЛПЛ – перша в Україні платформа прямої адресної допомоги родинам загиблих під час Революції Гідності та військових дій на сході країни. У платформи немає фонду або посередницьких рахунків. Гроші перераховуються напряму від людини чи фонду, який хоче допомогти, на особистий банківський рахунок сім’ї. Ці рахунки відкриті Райффайзен Банком Аваль. Вони є пільговими, тому що банк не бере комісійних при перерахуванні та знятті коштів в банкоматі.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here