Home Місто Понад 120 житомирських правоохоронців вкотре вирушили на Луганщину. ФОТО

Понад 120 житомирських правоохоронців вкотре вирушили на Луганщину. ФОТО

180

26 листопада у зону проведення антитерористичної операції вирушив черговий зведений загін правоохоронців Житомирщини. Міліціонери змінять своїх колег, які впродовж місяця забезпечували правопорядок на буремному сході нашої держави.

Про це повідомляє  СЗГ УМВС Українив Житомирській області.

Понад 120 працівників міліції, практично, з усіх служб, стройових і територіальних підрозділів органів внутрішніх справ Житомирщини увійшли до зведеного загону, який вирушив на зміну своїм колегам у зону проведення АТО.

У тривале і небезпечне відрядження патріотів у міліцейських погонах проводжали у дворі обласного Управління міліції. Командир зведеного загону начальник Овруцького РВ УМВС Володимир Башинський традиційно доповів керівництву УМВС про готовність бійців до виконання покладених на них завдань з охорони громадського порядку. 

Зі словами батьківських настанов до присутніх звернувся від імені ветеранів органів внутрішніх справ і голова обласної ради організації Віктор Бура, який побажав відрядженим гідно продовжити естафету мужності та професіоналізму житомирських правоохоронців, які уже більш ніж півроку виконують правоохоронні завдання у зоні проведення антитерористичної операції.

Потому кількахвилинні прощання з рідними, друзями та колегами, які зібрались у дворі УМВС, аби побажати відрядженим щасливої дороги та швидкого повернення. А уже традиційна команда «По автобусам!» звучить для кожного з них як наказ приступити до виконання відповідальної місії.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here