Home Події Житомирянка Вероніка Івасенко стала ”Міс Коростень” і поїде працювати моделлю в Корею....

Житомирянка Вероніка Івасенко стала \”Міс Коростень\” і поїде працювати моделлю в Корею. ФОТО

197

Лише минулого тижня житомирська студентка Вероніка Івасенко стала випускницею Інституту медсестринства та планувала чи піде працювати за спеціальністю стоматологом, а вже цими вихідними дівчину обрали "Міс Коростень" і подарували контракт на роботу моделлю у Кореї.

Вероніка разом з іншими конкурсантками боролася за цей титул, а також  перемогу в одній з чотирьох номінацій – Молодь за здоровий спосіб життя, «Ідеал життя», «Танець», «Загадковий купальник», «Вечірня сукня».

Відповідно до цих номінацій були підготовані виходи учасниць у купальниках, вечірніх сукнях, стилізованому під національне вбранні, представлення образута танцювальний номер.

Підготовка тривала більше двох місяців, а організаторами стала модельне агенство "Gloria Model style" та депутат Коростенької райради Андрій Медина. Саме за його сприяння та підтримки одна з учасниць конкурсу –  Олександра Гуменюк  отримала можливість представляти регіон  у Севастополі на конкурсі  краси «Міс Чорноморець».

Щодо самої "Міс Коростень" Вероніки Івасенко, то дівчина цілком готова до своєї закордонної поїздки та й за плечима має значний досвід. Встигла стати першою красунею свого закладу у 2012 році та Першою Віце-Міс "Королевою Полісся", навчалася у модельному агенстві.

" Я в цьому місяці закінчила Житомирський інститут медсестринства, відділення "Стоматологія". Ще не вирішила чи хочу працювати за спеціальності, так як працюю хореографом і це мене приваблює більше,- ділиться планами Вероніка. – Так як на конкурсі мені запропонували контракт з Кореєю, думаю попробивати себе в модельному бізнесі.  На конкурс потрапила випадково – подружка запропонувала сходити на кастинг заради інтересу. Готовались близько двох місяців. Це було настільки весело і цікаво, у нас кожна репетиція як свято проходила, була дуже хороша організація. Сподобався танцювальний танцювальний вихід , так як це мені ближче за духом і я просто отримувала задоволення. А з образом все вирішив в останній день, коли проходила повз магазин, побачивши синю перуку і зрозуміла, що хочу бути Мальвіною. Титул "Міс Коростень" –  це приємний бонус, мені дуже сподобався сам процес підготовки та й конкурс пройшов на вищому рівні. Організатори дуже постаралися та й спонсори і журі підготували хороші подарунки для кожної з нас".

Юлія ДЕМУСЬ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here