Home Події Житомир приєднається до відзначення Всесвітнього Дня вишиванки. Програма заходів

Житомир приєднається до відзначення Всесвітнього Дня вишиванки. Програма заходів

162

17 травня святкуємо День вишиванки разом! На навчання, роботу або відпочинок зранку одягаємо вишиванку. Пам’ятаємо, що саме у стародавньому етнічному одязі українців закодовано багато символів сили, добробуту, краси та оберегів. Бережемо українські традиції, єднаємось зради миру, добра, щастя на нашій українській землі!

З 18:10 до 18:25 години біля фонтану на майдані Соборному збираємося на традиційну для Житомира святкову ходу в День вишиванки – «Марш у вишиванках», коли житомиряни у національному вбранні, співаючи українські пісні, гуртом гуляють вулицями міста. Маршрут "Маршу": майдан Соборний- вул. Велика Бердичівська-вул. Михайлівська. Кожен учасник ходи, що прийде вчасно – отримає приємний сюрприз!

На вулиці Михайлівській о 19:00 годині розпочнеться святкове дійство за участю житомирських артистів, гурту ASEDI MERUNA, Світлани Ніконорової та гостей з міста Рівного – гурту EtnoXL.

Родзинкою програми буде показ моделей від Студії "Я – Українець" та театру мод "Етно-фешн шоу Інана". На гостей заходу чекає ярмарок національного вбрання, етно-прикрас та аксесуарів. Діятиме фотолокація та відбудеться розіграш подарунків від партнерів заходу.

Також на всіх чекає два мистецьких сюрпризи, що не залишать байдужими учасників та гостей святкування.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here