Home Події Житомирського художника нагородили відзнакою ”За заслуги перед містом Житомиром”

Житомирського художника нагородили відзнакою \”За заслуги перед містом Житомиром\”

146
Персональною звітною виставкою відзначив свій піввіковий ювілей житомирський художник Юрій Дубінін. 32 живописних та 16 графічних його робіт прикрасили стіни виставкової зали Будинку художника.  
 
Під час відкриття виставки Юрій Дубінін отримав не лише безліч компліментів, а й кілька нагород за вагомий внесок в розвиток образотворчого мистецтва, а ще – почесну відзнаку "За заслуги перед містом Житомиром", передає Житомирська хвиля
 
Сам ювіляр свою роботу оцінює вельми скромно. Каже, що в малюнок закохався ще з дитинства, з того часу усю свою душу вкладає в нього, пробуючи працювати в різних жанрах.
 
"Є роботи, які малюєш "на одному диханні", до інших повертаєшся постійно. Я, коли працюю, то не задумуюся над тим чи створюю я щось нове. Я просто працюю, а потім бачиш – і вийшло щось нове. Мій головний критик – це моя дружина, усі свої роботи я спочатку показую їй. Її думка важлива для мене ще й тому, що вона дуже розбирається в предметі, адже сама викладає історію мистецтв в художній школі. Я завжди прислуховуюсь до її думки, але іноді роблю навпаки. Наприклад, у результаті так і з’явилася сьогоднішня виставка", каже художник.
 
Оглянути роботи художника та помилуватися різнобарв’ям його картин можна буде до 27 квітня у житомирському Будинку художника за адресою: вулиця Театральна, 8. 
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here