Home Події Житомирські журналісти зняли кліп за 60 гривень у стилі 90-х на пісню...

Житомирські журналісти зняли кліп за 60 гривень у стилі 90-х на пісню гурту \”Фрістайл\”. ВІДЕО

545

За два дні і 60 гривнів четверо житомирських журналістів відзняли власний кліп на пісню гурту "Фрістайл" "Букет бумажных роз" і презентували його колегам, друзям та відвідувачам пабу "Плезентвіль" 14 жовтня.

Режисером відеороботи став Сергій Фещенко, оператор – Олександр Голодецький, а головні ролі зіграли – Сергій Харчук та Марія Хімич.

Усі події відбуваються на вулицях, в парку та на ринку в Житомирі. Журналістам довелося грати закохану пару, яка розриває стосунки.

Кажуть, що саме кохання обом було зіграти найважче, адже у реальному житті Марія закохана в іншу людину.

Сергію важко далася сцена з ляпасом, яку знімали з кількох дублів та момент, де потрібно було кілька хвилин дивитися уважно одне одному в очі.

Режисер своєю дебютною роботою та грою акторів задоволений. Найбільше його порадувало, що на знімальному майданчику не було напруження і все вийшло легко та весело.

Ідея зробити кліп виникла за чашкою кави після чергової сесії у міськраді. Питання з вибором гурту та композиції владнали дуже швидко, тим паче тоді на гастролі в Житомиря краз збирався "Фрістайл".

Усією командою сходили на концерт, але показати свій кліп не змогли, бо ще не завершилися зйомки.

Тепер, впевнена Марія, шанувальники гурту зможуть послухати улюблену пісню і оцінити творчість житомирських журналістів.

На зйомки витратили 60 гривень – купили чотири чебуреки, шість квитків на атракціони та придбали пальне для автомобіля, з якого знімали деякі сцени.

Стилістику 90-х у кліпі підтримали образами головних героїв, яким спеціально підбирали гардероб, робили зачіски та макіяж того часу.

За це взялася поетеса і подруга Марії Вікторія Василюк, яка зіграла й епізодичну роль.

У  колективі поки не знають, яка робота буде наступною, але зізнаються, що попри те хвалитимуть чи критикуватимуть їх кліп, знімати будуть.

Можливо, навіть короткометражні фільми невдовзі зрежисує Фещенко та зніме Голодецький.

Харчук пояснєю, що прагне реалізувати себе у будь-якій творчій сфері і при потребі готовий навіть зіграти в театрі.

Нагадаємо, що він знявся у кліпі на пісню "Вечірній Житомир", який є пародією на творчість Сергія Вікторова і показує, яким не мають бути сучасні кліпи і як не варто знімати.

Юлія ДЕМУСЬ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here