Home Події Житомирські актори «порвали» Ужгород

Житомирські актори «порвали» Ужгород

171

7-8 лютого 2013 року театральні афіші Ужгорода сповістили про гастролі Житомирського академічного музично-драматичного театру, пише Репортер Житомира.

Жителі Закарпатської області мали змогу переглянути такі вистави житомирського театру як «Муха-цокотуха» (К. Чуковський, режисер — І. Антонюк), «Втеча з реальності» (Т. Іващенко, режисер — П. Авраменко) та «Украдене щастя» (І. Франко, режисер — заслужений діяч мистецтв України Н. Тімошкіна.)

— Після першого дня гастролей з виставами «Муха-цокотуха» та «Втеча з реальності» по місту розійшовся такий резонанс, що наступного дня на дитячих виставах глядачам не вистачало місць і тому сотні юних театралів насолоджувались творчістю житомирських акторів стоячи у проходах, — діляться враженнями актори театру.

А вже після перегляду вечірньої вистави «Украдене щастя» Івана Франко у постановці заслуженого діяча мистецтв України Наталії Тімошкіної ужгородські поціновувачі театрального мистецтва розкупили всі програмки та вишикувались в чергу до «Книги відгуків», щоб висловити житомирянам свої враження.

Гостинні закарпатці віддячили житомирським акторам за творчість. Колектив театру запросили на екскурсію по мальовничому Закарпаттю з відвідуванням Ужгордського замку та купанням в термальних джерелах.

 


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here