Home Події Житомирська поетеса та виконавиця Світлана Смірнова влаштувала благодійний концерт

Житомирська поетеса та виконавиця Світлана Смірнова влаштувала благодійний концерт

173

 У літературній кав’ярні «Перехрестя віків» співробітниця Житомирської обласної бібліотеки для дітей Світлана Смірнова днями влаштувала  творчу зустріч «Душа торкається любові», під час якої відвідувачі не лише могли насолодитися її авторськими піснями й віршами, але й пожертвувати кошти на лікування маленького читача Олександра Погорецького. 

Світлана протягом години разом із колегами, а також учасниками  мистецького експромт-театру «Струни серця» у складі art-групи бібліотекарів та активних читачів відділу обслуговування учнів 5-9 класів, представляла своєрідний концерт-виставу.

Розповідала про історію написання тієї чи іншої пісні, казала як любить своє рідне місто Петербург  і як вже полюбила так само рідний Житомир. До заходу залучила також своїх трьох дочок, які брали участь у різних постановках, а також виконали пісню "Три барышни", яку колись для їх мами з сестрами написала бабуся.

По завершенню концерту авторка дарувала збірникчок своїх поезій «Разговор с душой», а також присутні отримали  поетичні листівки з поезією автора – креативні «happy-позитиви від Світлани Смірнової».

Серед гостей свята був і міський голова Володимир Дебой, який також поклав гроші до скриньки для пожертв на лікування хлопчика, а пані Світлані подарував букет квітів і попросив автограф.

Відзначимо, що Олександр Погорецький  з дитинства хворіє на церебральний параліч та подвійну геміплею зі стійкими важкими руховими порушеннями. У лікуванні застосовуватиметься вертикалізатор – він дасть можливість хлопчику сидіти у вертикальному положенні та самостійно пересуватися на інвалідному візку. У майбутньому ж Олександр зможе самостійно відвідувати  бібліотеку.

Юлія ДЕМУСЬ

Більше фото у соцмережі

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here