Home Події Жарти про науку, танці й казахи з хлібом-сіллю: в Житомирі стартував новий...

Жарти про науку, танці й казахи з хлібом-сіллю: в Житомирі стартував новий сезон КВН

227

 Житомирський державний технологічний університет 26 листопада приймав у себе перший тур  Чемпіонату  КВН Житомирщини сезону 2015-2015 років.

На одній сцені на кілька годин зібралося 10 команд, серед яких дебютанти і КВНщики зі стажем, які  після минулого сезону встигли створити нові команди.

Тема гри –   "Наука и Жизнь". Про це команди жартуватимуть протягом трьох конкурсів – фрістайл, біатлон – "Достижения науки", представлення пародії чи відеокліпу на одну відому композицію – "Снимать клипы тоже наука".

Студентську та молодіжну спільноту міста у першій грі представляли команди  "Сантиметр Счастья", "БПП",  "Ретро", "Свои Нюансы",  "Дарвин", "Дети Королева", "Сирень",  "СИДНЕЙ", «Старые-добрые», а також хлопці із Казахстану, які навчаються у Житомирському військовому інституті.

Гра виявилася не лише науковою, але й музичною, адже крім гумористичних мініатюр про студентські будні, життя в гуртожитку, нічні клуби та мешканців районів Житомира, учасники команд представили музичні постановки, а казахи та «Дарвин» у своїх кліпах продемонстрували  ще й хореографію.

КВНщики ділилися секретами як повернути дівчину, показували один день із життя таксистів, а також нагадали, що живее спілкування краще, ніж випивка. Готуючись до гри «Старые-добрые» пропонували людям по місту обміняти сигарети на шоколадки, а після перегляду ролика так само порадили вчинити і глядачам у залі.

Виступ команди "KZMZ" буквально порвав зал, адже хлопці намагалися говорити і навіть співати українською мовою, вживаючи народні прислів’я, а всі їх мініатюри супроводжував учасник, який в руках тримав на рушнику хліб з сіллю. 

Юлія ДЕМУСЬ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here