Home Події Вечір Переможеньки у Житомирі: програма заходу

Вечір Переможеньки у Житомирі: програма заходу

121

 Приказка говорить: “Якщо життя подарувало тобі лимон – зроби з нього лимонад!”, а ми з нею повністю згоджуємося! Тому, що ми знаємо, що будь-яку прикрість чи невдачу можна перетворити на яскраву, цікаву та корисну подію. Але головне у таких невдачах – це  історія перемоги. Перемоги над собою, обставинами, байдужістю та висновки, які ми зробимо.

ЩО ЦЕ ОЗНАЧАЄ?  ГО «Дивовижні» запрошують всіх на Вечір Переможеньки – подію, де спікери у форматі стендапу будуть розповідати про власні «зради» та історії своїх перемог. Відверто поговоримо про помилки у роботі громсектору та будемо навчатися на чужому досвіді.

Крім того у програмі: інтерактивна вікторина, призи, піченьки, цікаві знайомства та багато спілкування.

ДЛЯ КОГО? Для громадських діячів, ініціатив, організацій та активних жителів міста.

КОЛИ? 11 листопада, з 16:00 до 19:00.

ДЕ? Музей Космонавтики імені Сергія Корольова.

ЯК ТУДИ ПОТРАПИТИ? Все дуже просто, треба лише заповнити цю форму https://goo.gl/r3Fniv 

Організатори заходу: Міжнародна неурядова організація Пакт та ГО «Дивовижні», за фінансової підтримки Агенції США з міжнародного розвитку (USAID).

Пакт – міжнародна неурядова організація, що, зокрема, реалізує проект «Долучайся!», метою якого є підвищення обізнаності та рівня участі громадян у громадській діяльності.

 «Дивовижні» – громадська організація, яка займається розвитком соціальної відповідальності, шляхом залучення містян до змін, а також сприяння ініціативам місцевих активістів.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here