Home Події В Житомирі виступлять брати Яремчуки

В Житомирі виступлять брати Яремчуки

216

29 квітня до Житомира з концертною програмою «Єдина країна – велика родина» завітають заслужені артисти України Дмитро та Назарій Яремчуки, повідомляє управління культури облдержадміністрації. Це сини легендарного українського співака Назарія Яремчука. На знак вшанування великого батька молоді співаки у 2002 році заснували пісенний фестиваль «Родина», який щорічно проходить за участю провідних майстрів та колективів сучасного естрадного пісенного мистецтва в Національному Палаці мистецтв «Україна».

Дмитро і Назарій з дитячих років займалися музикою, співали в хорі, були солістами дитячого вокально-інструментального ансамблю. Вони закінчили Чернівецьке державне музичне училище ім. С.Воробкевича і Національну музичну академію України ім. П.І.Чайковського, Дмитро – по класу вокалу, Назарій – по класу композиції. Дмитро і Назарій Яремчуки – учасники численних концертних програм і фестивалів. Прикладом своєї творчості брати підкреслюють, що українська сучасна пісня є невід’ємною частиною національної культури і може бути близькою та рідною.

З великою концертною програмою молоді співаки приїжджають на Житомирщину – виступи відбудуться у Малині, Коростишеві і Житомирі. В обласному центрі концерт братів Яремчуків за участю родинного дуету Світлани та Олександра Зайченків відбудеться у залі телецентру 29 квітня о 18.30. Квитки можна придбати в телецентрі та касі театру. Довідки за тел. 093-00-54-222.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here