Home Події Більше трьох годин обирали ”Королеву зими” серед юних красунь. ФОТО та ВІДЕО

Більше трьох годин обирали \”Королеву зими\” серед юних красунь. ФОТО та ВІДЕО

111

 В Житомирі перший у цьому році і загалом другий всеукраїнський конкурс "Королева зими-2014" зібрав 20 учасниць віком від 6 до 17 років.

Захід проходив 10 лютого у приміщенні драмтеатру, а його організатором виступило модельне агенство "Глорія", яке нещодавно проводили подібний конкурс – "Найкрасивіша україночка-2013".

 Попри те, що нинішній конкурс теж мав статус всеукраїнського, – більша частина учасниць  житомирянки, були з Коростишева, Малина і Черняхова, і лише кілька з Луцька, Києва, Рівного.

Кожна з дівчат боролася за перемогу у своїй віковій категорії під час чотирьох виходів, один з яких не оцінювався.

Зокрема, глядачі у залі відзначали, що молодші конкурсантки та їх батьки ймовірно більш наполегливо готувалися – яскраві костюми, продумані до деталей, гарні вітання-знайомства. 

Натомість старші учасниці вражали своїми вміннями, харизмою та грацією – їхні дефіле більш досконалі.



Відкрила конкурс юна модель і переможниця численних всеукраїнських конкурсів – Мілена Мельничук. Протягом 2014 року вона буде обличчям агенства "Глорія" і відвідуватиме разом із його керівництвом різні конкурси у якості журі. З цим завданням дівчинка впоралася гарно, а потім разом з іншими вихованцями агенства демонструвала одяг від місцевого модного магазину.

Ведучі конкурсу на сцену вийшли у шубах, відзначаючи, що "Королева зими" потребує саме такого представлення. За тим, одна за одною на сцену під час першого виходу в образі "Снігових королев" виходили конкурсантки у білих сукнях.

Другий вихід  – "Хараюку" вражав публіку найбільше, адже у перуках та різнокольоровому вбранні під веселу музику дівчата буквально розривали зал. Також після дефіле юні красуні розповідали про себе – навчання, захоплення, мрії, досягнення та друзів.



Більш стриманий у плані емоцій виявився третій вихід "ділових леді", але саме тут деяким учасницям вдалося продемонструвати свої таланти керівника.

Наостанок конкурсантки дефілювали у вечірніх та коктейльних сукнях, а в цей час журі вирішували їхню долю у дорадчій кімнаті.

У перервах між виходами глядачів розважали творчі колективи та виконавці Житомира, однак  через такий міні-концерт сам конкурс досить затягнувся. Також не останню роль відіграло і те, що "Королева зими" розпочалася із запізненням на 40 хвилин, адже у зазначений в афіші час у драмтеатрі якраз закінчувався звітний концерт і організатори конкурсу не встигли підготувати сцену й зал.

Загалом дитячий конкурс тривав близько чотирьох годин і закінчився далеко не у дитячий час . Хоча, самі учасниці на це особлвио уваги не звертали і залюбки позували й приймали подарунки від спонсорів та партнерів під час церемонії нагородження.

Юлія ДЕМУСЬ

Більше фото в альбомі "Королева зими" у спільноті Першого житомирського в соцмережі.

Відео Сергій Харчук

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here