Home Події В бібліотеці ім.О.Ольжича відкрили унікальну виставку «Мами малюють»

В бібліотеці ім.О.Ольжича відкрили унікальну виставку «Мами малюють»

99

У Житомирській обласні універсальній науковій бібліотеці ім. Олега Ольжича, 1 березня, презентували виставку художніх робіт «Мами малюють».

Особливістю виставки стало те, що роботи належать мамам дітей, які навчаються або навчались у художній школі.

Не дивлячись на те, що автори почали займатися мистецтвом не так давно, кожен з них продемонстрував неабиякий талант у виконанні різних технік.

«Ця виставка доводить, що незалежно від віку можливо розпочати займатися чимось абсолютно новим. Чому вік може стати на заваді реалізації власної творчості?! У мистецтві немає абсолютно ніяких обмежень», – зазначила директор КПСМНЗ «Художня школа» Олена Дубініна.

Як повідомляє прес-служба міськради, на виставці представлені роботи п’яти авторів, всі вони займаються у художній школі.

«Виставка «Мами малюють» – це щось неймовірне. Переглядаючи картини виникає почуття захоплення. Адже ці жінки в першу чергу мами, які знайшли час на втілення власних мрій. І ця виставка демонструє, що кожна з них має неабиякий талант, а їхні картини достойні найкращих галерей», – зазначили керуючий справами виконавчого комітету Ольга Пашко.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here