Home Події У Житомирі триває відбір конкурсанток для ”Міс Старшокласниця”, які змагатимуться за 10...

У Житомирі триває відбір конкурсанток для \”Міс Старшокласниця\”, які змагатимуться за 10 тисяч

197

У Житомирі учениці 9-11 класів можуть позмагатися за титул «Міс Старшокласниця-2017» та виграти 10 тисяч гривень на реалізацію ідеї по розвитку свого навчального закладу.

Кастинг на  цей конкурс оголосили в модельному агенстві Житомира «NONIK models» на початку навчального року. Відзначається, що фінал заходу пройде навесні 2017 року, а поки шукають красивих, активних, цілеспрямованих і чарівних учасниць.

Головне, зазначають організатори, це любов до своєї школи, ліцею чи гімназії та прагнення зробити їх кращими.
 Відбір учасниць для фіналу відбувся 11 лютого у нічному клубі «Каньон». Своєю красою, талантами і грацією під час виходів вражали представниці одразу кількох навчальних закладів міста  – школи № 6 та № 5, а також гімназії № 23.

У перервах між дефіле глядачів своїми співами розважали  Аделіна Міщенко –  фіналістка  конкурсу «Міс старшокласниця» від школи № 14, а ще  – Філінська Катерина і Бойко Марина.

Про ідею  проведення конкурсу розповіла одна  із організаторів   проекту – директор модельного агентства «Nonik Model» – Олександра Нонік.

«Потрібно було створити рекламну кампанію задля популяризації модельного агентства. Існувала певна сума коштів для даної мети і я вирішила  реалізувати проект «Міс старшокласниця». Тобто, кожного місяця обираються конкурсантки від різних шкіл і в фіналі  визначимо одну переможницю, яка  й отримає 10 тисяч гривень призового фонду на оновлення своєї школи. Таким чином,  і дівчата залишать після себе згадку, і про нашу модельну агенцію більше людей дізнаються», – наголосила Нонік.

Зазначимо, що дівчата уже мають плани, на що та як витрачатимуть 10 тисяч. Одні хочуть посадити сад біля школи, інші – поставити гарний паркан, відремонтувати парти, реставрувати басейн, створити зоокуточок, придбати приладдя для лабораторних робіт чи проектори для презентацій, інтерактивні дошки, тощо.

Під час відбору 11 лютого обирали одразу по дві переможниці від одного навчального закладу:  одна за рішенням журі,  друга – за результатами проведеного онлайн – голосування.

Отже, до фіналу «Міс старшокласниця -2017»  пройшли  шість дівчат: від школи № 5  – Діана Острогляд та Анна Кухарчук, від школи № 6 –  Ульяна Федун та Анастасія Гуменюк,  від гімназії  № 23  – Єлизавета Сладковська  та Крістіна Сашко.  

«Хочу сказати дякую своїй мамі та бабусі за підтримку у важкі хвилини, друзям  за теплі слова та організаторам проекту за здійснення мрії. Я буду вдосконалюватися заради своєї мети –  перемоги у конкурсі «Міс старшокласниця 2017», – поділилася після оголошення результатів Крістіна Сашко.

Єлизавета Мельничук, фото Вікторія Ковальчук

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here