Home Події У Житомирі реалізували проект «Подорож у Країну мистецтва» за участю дітей з...

У Житомирі реалізували проект «Подорож у Країну мистецтва» за участю дітей з особливими освітніми потребами

159

 Півтора місяці на базі КНЗ «Житомирська спеціальна загальноосвітня школа-інтeрнат» тривав проект «Подорож у Країну мистецтва», який реалізовувала молодіжна громадська організація «Арт-Село» за грантові кошти від облдержадміністрації. 

 
 15 листопада організатори підбили підсумки та показали усім бажаючим результати дітей.
 
«Діти, з якими ми займалися півтора місяці, незвичайні. Вони відкриті до людей, вони прагнуть до знань, пізнання. Коли діти з художньої школи, їх однолітки, малювали разом з ними, займалися мистецтвом, то відрізнити їх було майже неможливо. Вони за допомогою мистецтва знайшли спільну мову, працювали у команді. Ми дуже вдячні обласній адміністрації за можливість реалізовувати такі проекти, адже вони потрібні дітям», – розповіла керівник проекту Олена Славова.
 
Півтора місяці діти з особливими освітніми потребами займалися на майстер-класах з малювання, створення аплікацій, прикрас, декупажу та ін. 
 
Як результат своєї роботи, організатори показали розмальовані стіни школи, виставку дитячих робіт, а також буклет про проект, який буде представлений у різних областях України.
 
Нагадаємо, діти з особливими потребами у рамках проекту за грантові кошти від ОДА навчалися образотворчому мистецтву та вчилися робити прикраси.
 
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here