Home Події У Житомирі пройде п’ятиденний музичний кемп, де діти опанують інструменти і хоровий...

У Житомирі пройде п’ятиденний музичний кемп, де діти опанують інструменти і хоровий спів

126

Вперше на Житомирщині проходитиме 5-денний музичний табір. 200 дітей з області зможуть за такий короткий термін опанувати музичні інструменти та хоровий спів. Більше того – учасники програми візьмуть участь у гала-концерті, що проходитиме у супроводі професійного симфонічного оркестру.

Денний музичний табір «Music Camp International» відбудеться з 28 серпня по 2 вересня цього року.

Організатори музичного табору наголошують, що захід є важливим соціальним заходом для Житомира. Адже впродовж п’яти днів усі діти, які візьмуть участь в музичному таборі, займатимуться хоровим співом – 6 творів 4 мовами – та опанують два музичні інструменти.

Протягом 5 годин кожного дня діти будуть напружено працювати. В кожної дитини буде по 2 години інструментальних класів і по 3 години занять хоровим співом. 2 вересня відбудеться урочистий концерт у супроводі професійного симфонічного оркестру.

У таборі візьмуть участь діти віком від 11 до 16 років, музична освіта не обов’язкова.

Музичний проект реалізується під патронатом Людмили Зубко, співорганізатора ГО «Житомир! Зроби голосніше!».

Організатор – Music Camp International Ukraine, які прагнуть змінити життя дітей, громад та країн через музику. Більше 20 міст України вже взяли участь у проекті, який створила та втілила в життя диригентка з США Констанція Фортунато.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here