Home Події У Житомирі презентують програму міжнародного фестивалю «Чілдрен Кінофест»

У Житомирі презентують програму міжнародного фестивалю «Чілдрен Кінофест»

84

Чілдрен Кінофест – щорічний міжнародний фестиваль мистецтва кіно для дітей та підлітків, який знайомить молоду українську аудиторію як з найновішими європейськими стрічками, так і зі світовою кінокласикою.

П’ятий фестиваль мистецтва кіно для дітей та підлітків «Чілдрен Кінофест» відбудеться з 25 травня по 3 червня 2018 року у 21 місті України.

Подія відбувається за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні, Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), Державного агентства України з питань кіно і ТМ «Весела Корівка», посольств і культурних представництв країн-учасниць. Організатор – компанія «Артхаус Трафік».

Вхід на всі покази – безкоштовний, за попередньою реєстрацією на сайті фестивалю: childrenkinofest.com
Реєстрація стартує 20 травня. Половина місць виділяється організованим групам глядачів із соціально незахищених верств населення: дітям з особливими потребами, сиротам і потерпілим від конфлікту на сході України.

У Житомирі фестиваль традиційно відбудеться в кінотеатрі «Україна». Почесна амбасадорка фестивалю – українська письменниця, адвокатка, правозахисниця, радіоведуча і посланниця доброї волі ООН в Україні Лариса Денисенко.

Безкоштовна реєстрація – на сайті childrenkinofest.com

Презентація програми 5-го ювілейного фестивалю «Чілдрен Кінофест» відбудеться у Житомирі 15 травня о 14:00 за адресою:  вул. В. Бердичівська, 20, арт-центр «Gnatyuk».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here