Home Події У Житомирі планують приєднати наукову медичну бібліотеку до обласної бібліотеки...

У Житомирі планують приєднати наукову медичну бібліотеку до обласної бібліотеки ім.О.Ольжича

146

Під час засідання постійної комісії обласної ради з гуманітарних питань 14 грудня депутати розглянули більше 20 питань порядку денного.


Зокрема, профільна комісія опрацювала низку кадрових та бюджетних питань, а також проголосувала за звернення депутатів обласної ради до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України стосовно здійснення невідкладних заходів щодо збільшення фінансування працівників музейних установ області, оскільки на сьогодні їхні оклади менші за мінімальну заробітну плату.

Окрім цього,  профільна комісія погодила проект рішення про приєднання обласної наукової медичної бібліотеки до обласної універсальної наукової бібліотеки ім.О.Ольжича.

У роботі комісії взяв участь заступник голови обласної ради Максим Вілівчук.

Нагадаємо, що чергова сесія обласної ради відбудеться 21 грудня. У ході підготовки до сесії депутати вже відпрацювали у постійних комісіях з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів, а також з питань соціально-економічного розвитку регіону, інвестиційної діяльності, середнього і малого бізнесу, будівництва, транспорту та зв’язку.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here