Home Події У Житомирі для родин учасників АТО і загиблих героїв благодійники влаштували свято....

У Житомирі для родин учасників АТО і загиблих героїв благодійники влаштували свято. ФОТО

203

  ГО «Житомирська організація Союз Українок» разом з Всеукраїнським об’єднанням ветеранів та волонтерів АТО в Житомирській області 2 червня влаштували  свято для півтори сотні родин  учасників АТО, а також родин загиблих на Сході захисників.

Захід відбувся  у Житомирі на території  українсьокіталійської приватної школи «Всесвіт», а ведучою концерту стала Ірена Марченко – керівник власної «Студії розвитку талантів».

На зібранні під час молитви разом із отцем Віталієм із Парафії Св. Василія Великого УГКЦ   присутні вшанували пам’ять усіх загиблих воїнів за час проведення АТО.

Для гостей родинного свята підготували розважальну програму з аніматорами, усі бажаючі разом з Анастасією Нестеровою могли поплести кольорову мапу, дізнатися про спортивне орієнтування від Лариси Уланової, послухати українських пісень від  зразкового фольклорного   ансамблю «Джерельце» під керівництвом Ангеліни Нестерової,  отримати красивий малюнок на тілі хною.

«Дуже вдячні дирекції школи «Всесвіт» за можливість влаштувати на їхній території таке чудове літнє свято. Ми разом з помічниками та партнерами подбали про те, аби  родини наших героїв відпочили, насолодилися концертом, приємним спілкуванням, – розповідає ерівник ГО «Житомирська організація Союзу Українок» Олена Власенко. –  Окрім виступів творчих колективів та виконавців, були частування. Представники  Парафії Св.Василія Великого УГКЦ м.Житомир передали від благодійників 100 продуктових наборів для родин військових, а також додатково на різних ігрових локаціях ми роздавали подарунки дітям  – олівці, альбоми, книжки, пазли, прикраси для волосся,  канцелярію. Дякуємо за допомогу   в організації й проведенні свята Любові Цимбалюк та Володимиру Савченко, Олександру Зубу, оптовій базі «Находка» за чудові знижки та усім тим, хто підтримує родини наших героїв».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here