Home Події У рамках благодійного марафону «Разом за життя» у Житомирі виступлять ”O.Torvald”,...

У рамках благодійного марафону «Разом за життя» у Житомирі виступлять \”O.Torvald\”, \”Авіатор\” та гумористи

170

З 17 травня по 30 червня 2018 року, вже вчетверте, у Житомирі триватиме Благодійний марафон «Разом за життя» для допомоги онкохворим дітям Житомирщини.  

В рамках марафону відбудуться: акції по донорській здачі крові для онкохворих дітей; протягом всього марафону в організаціях, установах та навчальних закладах міста проходитимуть благодійні ярмарки, аукціони, збір пожертвувань; підписання меморандуму про співпрацю між БМ «Разом за життя» та керівництвом міста та області, залучення бізнесу міста та області до благодійних акцій та підсумковий грандіозний концерт 7 червня 2018 року в літньому театрі «Ракушка» за участі зірок української естради.

Запрошені артисти: гурт "O.Torvald"; співачка Міла Нітіч; гурт "Авіатор"; співак Артем Кондратюк та команди Ліги Сміху “30+” та “Отдыхаем вместе”).

Всі зібрані кошти під час марафону будуть перераховані на рахунок БО «Фонд допомоги онкохворим дітям «Разом до життя» та витрачені для лікування онкохворих дітей Житомирщини. 

Додаткова інформація: Унікальністю Благодійного марафону «Разом за життя» є те, що на його організацію та проведення не витрачається жодної гривні із зібраних коштів, а всі супутні витрати, пов’язані з організацією марафону покриваються соціальними партнерами. Благодійний марафон є незаангажований та аполітичний. Прийняття рішення про виділення коштів здійснює комісія після отримання повного пакету підтверджуючих документів та довідок. Засідання комісії відбуваються у присутності ЗМІ, тобто процедура  є повністю відкритою та прозорою для бажаючих контролювати процес виділення коштів.

Попередні Благодійні марафони зібрали близько 700 тис. грн. Всі гроші були витрачені для лікування онкохворих дітей Житомира та області. Завдяки цим коштам було закуплено препарати ХТ і терапії супроводу, надана допомога батькам тяжкохворих дітей по оплаті обстеження, лікування і реабілітації за кордоном. Із зібраних марафонами коштів адресну допомогу отримали 50 дітей. Також завдяки цим коштам було відремонтовано медичне обладнання та закуплені препарати безпосередньо для онкогематологічного відділення Житомирської обласної дитячої клінічної лікарні.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here