Home Події Сміх-тайм із Віктором Мельниченком у Житомирській бібліотеці для юнацтва. ФОТО

Сміх-тайм із Віктором Мельниченком у Житомирській бібліотеці для юнацтва. ФОТО

156

У Житомирській обласній бібліотеці для юнацтва 27 березня Всеукраїнський тиждень дитячого та юнацького читання розпочали сміх-таймом «Щирий сміх продовжує життя».

День сміху – це завжди особливе свято, адже воно, не маючи офіційного статусу, так чи інакше торкається кожного. Саме в цей день всі, дорослі і діти, можуть забути про свою повсякденну серйозність і від душі пожартувати і посміятися.

Гостем тематичного заходу в бібліотеці став журналіст, гуморист, поет, громадський діяч, лауреат Всеукраїнського фестивалю сатири та гумору «Вишневі усмішки – 2008 року» та учасник телевізійної програми жарт – клубу «Здоровенькі були» – Віктор Мельниченко.

На заході молодь та працівники бібліотеки мали можливість почути веселі гуморески, переглянути цікаві відео-історії Віктора Мельниченка. Читальна зала бібліотеки була переповнена щирим сміхом від гумористично-поетичних виступів гостя. Із впевненістю можна сказати, що юнаки та дівчата, які відвідали свято сміху, не пожалкували про це і отримали заряд бадьорості та гарний настрій. Хочеться завжди дарувати тепло та гарний настрій усім людям, адже сміх продовжує життя і здоров’я.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here