Home Події Голова ГО «Активна громада» Віталій Станчик привітав жінок у Коростишівському районі...

Голова ГО «Активна громада» Віталій Станчик привітав жінок у Коростишівському районі зі святом весни. ФОТО

338

 Зі святом весни, ніжності, краси та любові напередодні 8 Березня жительок Коростишівського району привітав голова громадської організації «Активна громада» Віталій Станчик.

Квіти та щирі побажання від нього отримали у Торчині, Старосільцях й Харитонівці.

 «До цього свята можна ставитися по-різному, але важко переоцінити роль жінки, матері. Вони, без сумніву, роблять цей світ кращим, наповнюють його добротою, любов’ю, ласкою і турботою, – зауважив голова ГО «Активна громада» Віталій Станчик.  –  Наші матусі, дружини, сестри, бабусі, донечки заслуговують на увагу щодня, але саме з приходом весни особливо хочеться засвідчити їм свою увагу та повагу».

Читайте також: Віталій Станчик привітав дітлахів у Коростишівському районі з Днем Святого Миколая. ФОТО

Віталій Станчик додає, що на сьогодні жінки – не лише берегині домашнього вогнища, продовжувачі роду, але й займають активну соціальну та громадську позицію, досягають успіхів у культурній, виробничій, освітній, медичній, спортивній, бізнесовій, політичній та інших сферах. Вони також у числі тих, хто обороняє країну в зоні проведення АТО, рятує життя поранених на передовій чи займається збором волонтерської допомоги.

«Нашими жінками можна і треба захоплюватися. Вони – неймовірні, вони – справжні,  у них стільки енергії та запалу, – додає Станчик. – Я щиро радію, що у ці святкові дні маю можливість від імені чоловіків привітати наших землячок з їх святом, з святом весни, яка наближається. Бажаю здоров’я, сил, кохання, втілення всіх задумів і здійснення мрій, підкорення нових вершин, професійної реалізації, добробуту в родинах».

Разом із помічниками голова ГО «Активна громада» відвідав тематичні свята у будинках культури, в дитсадках Коростишівського району і передав подарунки та вітання присутнім. Також квіти і листівки отримали співробітники відділень зв’язку, сільських рад, ін.


  

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here