Home Події Прихильник регіоналів Володимир Гришко готує музичний подарунок житомирянкам

Прихильник регіоналів Володимир Гришко готує музичний подарунок житомирянкам

211

 Артист Володимир Гришко кілька разів на рік виступає в Житомирі та в деяких рейонних центрах області і щоразу збирає аншлах. Його черговий концерт у драмтеатрі запланували на 10 березня. Квитки коштують від 80 до 160 гривень. 

Однак, чи прийде цього разу так само багато бажаючих послухати в минулому оперного співака, а нині поп-виконавця, невідомо. 

Нагадаємо, у грудні минулого року навколо Гришка виник скандал: мешканці Львова вимагали від нього скасувати концерт у місті. Зокрема, обурення у людей викликало те, що артист відкрито підтримує Януковича і регіоналів та виступає на провладних мітингах.

Гришко пішов на компроміс, але наголосив, що концерт не скасовує, а переносить.

Нині ж активіно готується до свого весняного концерту в Житомирі і каже, що це стане гарним музичним подарунком для жіноцтва міста з нагоди 8 Березня.

Разом з юним виконавцем Ростиславом Кушиною вони представлять програму  "IL Canto", куди увійде неокласика, популярні та авторські хіти – Ave Maria, O sole mio, Nella Fantasia, Aranjuez, «Ямайка», «Памяти Карузо», Nemorino, «Необъяснимая», «Красивая», «Потревожила» та інші.

Відзначимо, що наприкінці минулого літа Володимир Гришко виступив на культурній версії святкування Дня міста в Житомирі, яку організовува нардеп-опозиціонер Геннадій Зубко.

Під час попередніх концертів у драмтеатрі глядачі жалілися, що артист у своїй програмі приділяє мало уваги вишуканій опері, яку звикли чути у його виконанні, а захоплюється "попсою", яку нині й так можна почути всюди.

Юлія ДЕМУСЬ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here