Home Події Переглянути документальний фільм ”Міф” житомиряни зможуть протягом двох тижнів у кінотеатрі ім.І.Франка

Переглянути документальний фільм \”Міф\” житомиряни зможуть протягом двох тижнів у кінотеатрі ім.І.Франка

167

 До Дня Героїв Небесної Сотні з 15 до 28 лютого 2018 року в Спеціалізованому дитячому кінотеатрі ім. І.Франка  відбудеться показ  документального фільму «Міф».

Час сеансів дізнавайтесь тут.

Це документальна історія життя оперного співака зі світовим ім’ям та унікальним голосом – Василя Сліпака.  Ще юнаком він поїхав зі Львова співати в Канаду та США, виступив у Карнегі-холл. Вигравши міжнародний конкурс у Франції, став солістом Паризької опери.

Однією з найулюбленіших композицій була арія Мефістофеля. Саме від імені цього персонажа згодом Василь взяв собі псевдонім – Міф. Василь прожив у Франції 19 років і здобув все: ім’я, улюблену роботу, вірних друзів і кохання.

Він брав активну участь у Революції Гідності, очоливши демонстрації у Франції, а згодом створив потужну волонтерську організацію «Українське Братство».

Здавалося б, робив достатньо, як для людини творчої професії. Але Василь вирішив залишити сцену та багатообіцяючу кар’єру в Європі й стати до лав добровольців.

Під час виконання бойової задачі Василь Сліпак, з позивним «Міф» 29 червня 2016 році в місті Дебальцеве загинув від кулі снайпера.

Нагадаємо, що з 8 лютого фільм протягом тижня о 17.15 показують і в кінотеатрі "Мультиплекс".

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here