Home Події На виставці «Anime World» представлять роботи житомирян та дітей з Японії

На виставці «Anime World» представлять роботи житомирян та дітей з Японії

141

24 березня о 16 годині до Житомирської обласної бібліотеки для дітей запрошуються прихильники творчості японської культури.

Захід проводиться напередодні 6-ої річниці аварії на атомній станції у японському місті Фукусіма та до року Японії в Україні. Виставка  малюнку «Anime World» присвячена японській культурі.

До участі у виставці малюнку були запрошені японські діти. Маленькі друзі з країни Вранішнього Сонця підтримали пропозицію і представили свої роботи в стилі аніме та манга, що стало своєрідним культурним обміном між нашими країнами.

На виставці представлені  роботи японських дітей та вихованців студії Арт-дизайну Житомирського Центру творчості дітей та молоді.

«Я бажаю, щоб в Житомирі відбулась виставка з цікавим обміном культур», – написала Йошіхіра Суміко, директор школи Салезіо, Японія. Запрошуємо долучитися до заходу  в обласній бібліотеці для дітей Житомирської обласної ради 24 березня о 16-годині в читальній залі бібліотеки (II поверх).

Організатори виставки – Центр творчості дітей та молоді (м. Житомир), обласна бібліотека для дітей ЖОР, благодійний фонд «Заложники Чорнобиля», благодійний фонд ЧеФуКо, Японія

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here