Home Події На ”Міс Україночка-2015» в Житомирі збирали кошти на лікування переселенки. ФОТО

На \”Міс Україночка-2015» в Житомирі збирали кошти на лікування переселенки. ФОТО

247

Три тижні знадобилося юним красуням з Житомира, Луцька і Рівного, аби підготуватися до конкурсу  «Міс Україночка-2015».

У 4 вікових категоріях 19 учасниць демонстрували протягом вечора в Житомирському драмтеатрі свої танцювальні навики, дефіле, грацію, таланти. Організатор заходу та володарка різних титулів – Вікторія Васильчук, разом з дівчатками влаштувала для глядачів справжнє свято.

Серед гостей  у залі  – « Міні-міс Всесвіт – 2015» Анюта Климовець, «Принцеса України – 2015» Єлизавета Щукіна, «Міні-містер світу – 2015» Арсен Магера.

Конкурсантки мали можливість здивувати рідних та журі під час 4 виходів. Зокрема, у них були номери в однаковому вбранні та з кульками, у сукнях, піжамах з іграшками, а також вони продемонстрували квітучий рай.

Важливо відзначити, що в першу чергу конкурс мав благодійну мету – зібрати кошти на придбання лікарських препаратів для Поліни Ніколаєвої, яка кілка місяців тому разом з батьками зі Сходу країни переїхала в Житомир. У дівчинки діагностували рак.
Васильчук наголошує, що кожного місяця на лікування дівчинки витрачають понад 6 тисяч гривень. Під  час конкурсу «Міс Україночка-2015» для Поліни зібрали 2200 гривень.

Головні нагороди конкурсу, а також звання «Міс Україночка – 2015»  на думку почесних журі найбільше заслужи житомирянка Альбіна Черкаська (9 років) та    Дар’я Ковальчук із Рівного (13 років).

 Окремо визначили і нагородили фавориток у кожній віковій групі. Такі відзнаки отримали Соломія Павлючик, Валерія Нікітчук, Олена Терещенко та Ірина Безверчук.

Дівчата зізнаються, що за період підготовки до конкурсу встгли подружитися і кращк познайомитися з Житомиром. Для них організували цікаве дозвілля, фотосесії, тож додому повезуть не лише корони, стрічки і подарунки, але й гарні враження.

Юлія ДЕМУСЬ

Більше фото в альбомі Першого житомирського в соцмережі

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here