Home Події Команда з Житомира ”30+” пройшла відбір на телепроект ”Ліга Сміху”. ФОТО

Команда з Житомира \”30+\” пройшла відбір на телепроект \”Ліга Сміху\”. ФОТО

204

 Уже незабаром  на  телеканалі «1+1» стартує четвертий сезон Чемпіонату України з гумору «Ліга Сміху» виробництва студії «Квартал 95» і Drive Production. 

Головною особливістю нового сезону стала оновлена тренерська панель. Так, судити команди будуть учасники «Танці з зірками» Оля Полякова та Олександр Ткач, суддя проектів «Модель XL» і «Танці з зірками» Влад Яма, тренер «Голос. Діти» Надя Дорофєєва, ведучий «Розсміши коміка» Ігор Ласточкін, член журі «Розсміши коміка» Євген Кошовий і актор серіалу «Слуга народу» Станіслав Боклан.
 
Незмінним ведучим проекту залишається Володимир Зеленський.
 
На вихідних в Одесі відбувся відбірковий фестиваль четвертого сезону «Ліги сміху», в якому взяла участь рекордна кількість команд. 

190 колективів з 69 міст і семи країн приїхали до «південної столиці», щоб отримати свій шанс потрапити до чемпіонату. На сцені «Ліги сміху» виступили як молоді команди, так і вже знайомі глядачам.

Всі виступали в рівних умовах – хронометраж виступу становив не більше 4,5 хвилин. 20 кращих команд взяли участь в гала-концерті, який відбувся в Одесі 3 лютого і буде показаний на «1+1».
 
14 команд увійдуть до сезону і зможуть поборотися за четвертий кубок «Ліги Сміху». 
Зокрема, серед них буде і команда з Житомира – «30+». До слова, житомиряни вперше пробилися в ефіри проекту «Ліги Сміху», а у складі   «30+» виступають представники місцевих КВН-команд різних років.

Відомо, що тренером команди буде актор Станіслав Боклан.
 
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here