Home Події Картинну галерею в Бердичеві відкриють виставкою житомирського художника

Картинну галерею в Бердичеві відкриють виставкою житомирського художника

140

 В «Будинку торгівлі», що розташований за адресою: м. Бердичів, вул. Вінницька, 8-а, 30 серпня розпочне діяти картинна галерея.

Проект розрахований на поціновувачів мистецтва в підтримку сучасних місцевих художників.
Загальновідомо, що сьогодні сучасні технології здебільшого витісняють животворний світ. Ця тенденція не обійшла стороною і мистецтво. Звичайно, набагато зручніше намалювати картину на комп’ютері: не потрібно витрачати гроші на фарби, полотна, рамки та окремі приміщення. До того ж, виправляти можна скільки завгодно. Проте найскладніше для сучасного юного митця – організувати публічний показ своїх робіт, адже це надає певного статусу, який грає велику роль у подальшій творчій діяльності людини.

Громадська організація «Творче об’єднання «Артель», яка заснована для сприяння розвитку талановитої молоді, покликана допомогти втілити свої ідеї кожному небайдужому до мистецтва. Одна з ідей – це створення картинної галереї.

Талановита частина Бердичівщини тут зможе розмістити свої витвори, а пересічні громадяни – вільно відвідати виставку. Галерея буде діяти на постійній основі згідно графіку робочого дня. Відкриватиме виставку житомирський художник – О. Малюк.

Подібні осередки культурного та духовного обміну є дуже важливою ланкою в життєвому ланцюзі суспільства.

Запрошуємо до співпраці творців, меценатів та майбутніх продюсерів мистецтва!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here