Home Події До Дня благодійності Віталій Станчик організував концерт з подарунками в Коростишівському районі....

До Дня благодійності Віталій Станчик організував концерт з подарунками в Коростишівському районі. ФОТО

304

 З нагоди Дня благодійності, який відзначається в Україні з 2007 року, 10 грудня в Старосілецькій гімназії Коростишівського району влаштували святковий концерт.

Проведення такого творчого заходу ініціював Віталій Станчик, який також виступив і спонсором. Вітання й подарунки для присутніх від мецената передала його дружина.

«Вже кілька років поспіль українці офіційно святкують День благодійності, а напередодні – 5 грудня країна відзначала День волонтера. Це лише частина тих свят, які вкотре підтверджують, що у нас щедрі й добродушні люди, які здатні на справжні вчинки і дива заради гарної справи, заради допомоги тим, хто цього потребує. Я щиро вітаю вас усіх і бажаю здійснення мрій, нехай усі плани і задуми реалізуються, а поруч будуть саме ті люди, які готові підтримати вас – словом, порадою чи фінансово. Благодійність – це можливість поділитися з іншими, подарувати певні емоції. Дуже сподіваюся, що від нашої сьогоднішньої зустрічі у всіх залишаться лише позитивні враження, спогади і звичайно ж корисні подарунки. Власне, можу запевнити, що Віталій Станчик зробив задля цього багато. Зокрема, влаштував цей концерт, запросив дуже талановитих виконавців, підготував подарунки для вас. Зі свого боку, радію можливості провести цей день – День благодійності, у вашому товаристві», – наголосила дружина організатора Віталія Станчика.

Під час концерту  виступили артисти «Студії розвитку талантів Ірени Марченко», учасник вокального шоу «Х-Фактор» Антон Лукашик, переможниця обласних та всеукраїнських співочих конкурсів Марина Ткачук, ін.

«Дійсно святкова атмосфера у залі – кульки, посмішки, оплески, лунають пісні і побажання. Саме так і має бути, адже кожен із нас заслуговує на свято, бо робить хороші справи щодня», – зауважив  співак Антон Лукашик.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here