Home Події АнтитілА приїдуть в Житомир з концертом «Завжди моя». ВІДЕО

АнтитілА приїдуть в Житомир з концертом «Завжди моя». ВІДЕО

221

 

29 квітня 2015 року популярний український рок гурт АнтитілА завітає до Житомира з великим сольним концертом «Завжди моя».
Потужний звук та якісне світло, нестримна енергія рок-концерту в поєднанні з тонкою душевною лірикою, і звичайно ж, фірмова атмосфера сольних виступів – АнтитілА запрошують усіх відчути це наживо!

Квитки можна придбати в клубі "Каньон", щоденно з 18.00 до 21.00!
Вартість квитків від 100 грн.
Місце: клуб "Каньон", вул. Перемоги, 24.

Ставши дорослішими на півтора роки з часу видання передостанньої платівки “Над полюсами”, Антитілам є багато чого сказати та чим поділитися зі своїми слухачами.
 
Окрім усіх так добре знайомих та відомих пісень, шанувальники творчості Антитіл обов’язково почують найсвіжіший сингл «Завжди моя» та можливе ще дещо цікаве з нового альбому гурту, презентація котрого запланована на травень цього року.
 
Саме назві нової пісні зобов’язана назва сольного концерту у Житомирі. А щодо самої пісні «Завжди моя», то вона дуже особлива та особиста. АнтитілА присвятили майже весь свій час волонтерській діяльності та багато разів відвідували українських воїнів у зоні проведення АТО. Ця пісня народжувалася у серцях хлопців, що їхали розбитими польовими дорогами в мікроавтобусі під завалами військової амуніції, медикаментів, одягу. Вона народжувалася за братньою вечерею біля великого казана та під час нічних розмов з патріотами на передовій. Вона народжувалася в момент передачі дитячих малюнків-оберегів у руки відважних захисників нашої Вітчизни. Вона народжувалася весь останній рік. І в горі, і в радості, але з вірою у Перемогу!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here