Home Кримінал Житомирянин не розрахувався за штани в престижному магазині

Житомирянин не розрахувався за штани в престижному магазині

115

Оригінальним способом оновити власний гардероб вирішив один з жителів обласного центру. Намірявши в одному з бутіків вартісний одяг, чоловік не став повертати його продавцеві разом з іншими речами, які нібито не підійшли, а попрямував до виходу прямо в «обновці». Повертали забудькуватого клієнта уже працівники УДСО.

Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Житомирській області.

Подія сталася в одному з престижних магазинів, розташованих в центрі м. Житомира. Втім значна кількість клієнтів у торговому закладі не завадили продавцю-консультанту бути уважному до покупців. Серед інших вирізнявся молодий чоловік, який дуже довго не міг визначитися, що ж саме йому потрібно. У процесі вибору покупець активно спілкувався з продавцями, аж поки не попрямував у примірочну, прихопивши кілька моделей штанів.

Невдовзі чоловік вийшов та, мотивуючи тим, що йому нічого не підійшло, повернув речі. Допоки продавець-консультант оглядала штани, клієнт встиг залишити магазин. А ще за мить працівниця виявила, що не вистачає однієї пари штанів з тих, що незнайомець брався приміряти.

Про щойно вчинену крадіжку сповістили до міліції через сигнал тривожного виклику. Міліціонери групи затримання Управління Державної служби охорони прибули до магазину за лічені хвилини.

Як з’ясувалось згодом, 34-річний молодик вдягнув нові штани, котрі йому найбільше сподобалися, та просто пішов в них з бутіка.

Наразі по даному факту розпочато кримінальне провадження. Чоловікові за такі дії може загрожувати покарання як у вигляді штрафу, так і позбавлення волі на термін до 3 років.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here