Home Кримінал Житомирянин хотів вкрасти цистерну в Пулинському районі

Житомирянин хотів вкрасти цистерну в Пулинському районі

109

Зухвалець маніпулятором заїхав на неогороджену територію чужої садиби, завантажив металеву цистерну і… безнадійно загруз. Розбиралися з крадієм-невдахою працівники поліції, які прибули за викликом господаря обікраденого домоволодіння.

Подія трапилася близько 6 ранку 26 червня у с. Стрибожі Пулинського району. За словами заявника, 61-річного місцевого жителя, уранці він вийшов з будинку і виявив неподалік вантажівку-маніпулятор, яка загрузла просто на території його присадибної ділянки.

Господар одразу здогадався, у чому справа, адже на звичному місці не виявив шестикубової металевої цистерни, яка до цього часу служила власникові своєрідною сторожкою. Тепер же вона красувалася верхи на вантажівці.

– Працівники слідчо-оперативної групи, які прибули за викликом, встановили, що за кермом вантажівки-маніпулятора знаходився 32-річний житель обласного центру, який вочевидь натрапив на чужу цистерну як на металобрухт, – розповів начальник Пулинського відділення поліції Віктор Лисюк.

Нині усі обставини з’ясовуються у рамках розпочатого за ч.1 ст.185 (Крадіжка) ККУ досудового розслідування. Невдала нажива може обернутися чоловікові покаранням у відповідності до чинного кримінального законодавства.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here