Home Кримінал Житомирські поліцейські вилучили наркотики у 20-річного молодика

Житомирські поліцейські вилучили наркотики у 20-річного молодика

100

27 вересня працівники Житомирського відділу поліції помітили на вулиці обласного центру підозрілого перехожого. Під час огляду у нього виявили згорток із сухою подрібненою рослинною масою зеленого кольору.

27 вересня близько 19.10 поліцейські помітили хлопця, поведінка якого викликала у них підозру. В ході огляду у 20-річного жителя Житомирського району у кишені куртки виявлено паперовий згорток із сухою рослинною масою зеленого кольору.

Виявлене вилучили працівники слідчо-оперативної групи Житомирського відділу поліції. Нині зілля направлено на експертизу.

Як повідомляють у поліції відповідно до ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України, чоловікові може загрожувати штраф від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до 2 років, або арешт на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 3 років, або позбавлення волі на той самий строк.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here