Home Кримінал Житомирські митники вилучили пістолет Форт-12Р та набої до нього

Житомирські митники вилучили пістолет Форт-12Р та набої до нього

179

У міжнародному автомобільному пункті пропуску «Виступовичі» митного поста “Північний” Житомирської митниці ДФС під час здійснення митного контролю легкового автомобіля «BMW Х5» під керуванням громадянина України, який слідував з України у Республіку Білорусь, митниками виявлено пістолет марки Форт-12Р та 39 набоїв до нього.

Травматичний пістолет та набої без будь-яких ознак приховування виявлено під час проведення митного огляду на задньому сидінні у речовій сумці, серед особистих речей громадянина України.

Для проходження митного контролю громадянин України обрав “виїзд” по смузі “зелений коридор”, декларуючи діями щодо відсутності у них будь-яких товарів та предметів, які потребують обов’язкового декларування.

За фактом порушення встановленого Митним кодексом України порядку переміщення через митний кордон товару, переміщення якого заборонено або обмежено діючим законодавством України, складено протокол про порушення митних правил за ознаками статті 471 Митного кодексу України. Предмети правопорушення вилучені.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here