Home Кримінал Житель Житомирщини напав з ножем на 16-річну дівчину в Запоріжжі

Житель Житомирщини напав з ножем на 16-річну дівчину в Запоріжжі

121

Ввечері 25 серпня в Запоріжжі, на вулиці Кірова, невідомий чоловік напав на 16-річну дівчину. Погрожуючи ножем, зловмисник вирвав у бідолашної з рук сумку та кинувся втікати. Ошелешена дівчина побігла за нападником та почала голосно кликати на допомогу.

Про це повідомляє ВЗГ ГУМВС України в Запорізькій області.

Не залишився байдужим до чужої біди місцевий житель, який якраз проходив повз та став свідком цієї картини. Чоловік не розгубився, наздогнав та затримав лиходія. У той же час навколо зібралися люди, які одразу повідомили про подію у міліцію.

На вказане місце негайно прибув наряд патрульно-постової служби. Небайдужий громадянин, який «скрутив» зловмисника, передав його правоохоронцям.

Через лічені хвилини міліціонери знайшли сумку, яку нападник викинув, намагаючись позбутися речового доказу. Тож гаманець з грошима та мобільний телефон були повернуті власниці. Варто вказати, що матеріальний збиток, який своїми діями міг спричинити злодій, склав понад 10 тисяч гривень.

Співробітники патрульно-постової служби доставили нападника у Жовтневий райвідділ ГУМВС України в Запорізькій області, де було встановлено його особу. Правопорушником виявився 29-річний уродженець Житомирської області, який раніше вже був неодноразово засуджений за скоєння корисливих злочинів.

Наразі ласого до чужого майна чоловіка затримано на підставі ст. 208 КПК України. Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій), санкцією якої передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років. Триває досудове розслідування.


 


 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here