Home Кримінал За тиждень на Житомирщині сталося два умисних вбивства, – Печененко

За тиждень на Житомирщині сталося два умисних вбивства, – Печененко

100

 5 фактів нанесення тяжких тілесних ушкоджень (один – зі смертельним наслідком) та ще 2 умисних вбивства – така невесела статистика минулого тижня в області. Шість із семи злочинів нами уже розкрито і підозрювані встановлені. Однак сама ситуація із загостренням агресії насторожує. Половина фактів – це з’ясування стосунків після спільного чаркування, – повідомляє начальник ГУНП Житомирської області Вячеслав Печененко.

8 жовтня ефективно спрацювали працівники Житомирського відділу поліції та патрульні, реагуючи на повідомлення про розбійний напад на одній з вулиць обласного центру. У результаті уже за кілька годин після злочину були затримані двоє молодиків, які, застосовуючи силу, відібрали у 43-річного чоловіка барсетку з грошима, банківськими картками та документами.

Також поліцейські минулого тижня виявили ще у 6 жителів Житомирщини зброю, боєприпаси та вибухові речовини, що незаконно зберігались.


Загалом же за час проведення операції «Зброя та вибухівка» з незаконного обігу вилучено 31 одиницю вогнепальної зброї, серед яких автоматична, карабіни та гвинтівки, саморобна та інша, близько 2 300 набоїв до неї, 25 гранат, 12 боєприпасів вибухової дії та майже 1,5 кг вибухівки.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here