Home Кримінал В житомирському банку затримали чоловіка з марихуаною в кишенях

В житомирському банку затримали чоловіка з марихуаною в кишенях

101

У Житомирі працівники Державної служби охорони, прибувши за викликом у одну з банківських установ міста, затримали агресивного нетверезого чоловіка. У подальшому в кишенях дебошира правоохоронці виявили наркотичний засіб.

Про це повідомляє УДСО при УМВС України в Житомирській області.

Коли до чергової частини Управління ДСО надійшов сигнал «Тривога» з банківської установи, на місце виклику негайно прибув наряд правоохоронців. На місці події керівник закладу повідомив міліціонерам, що тривалий час один з відвідувачів поводить себе неадекватно: лається, заважає працювати обслуговуючому персоналу та, за певними ознаками, явно перебуває у нетверезому стані.

Бійці ДСО затримали чоловіка та доставили до житомирського центру детоксикаційної допомоги задля перевірки вмісту алкоголю в крові. Там же, під час огляду, в його кишенях було виявлено пакунок з рослинним вмістом, за попередніми даними – марихуаною.

Нині вилучене направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС, фахівці якого й встановлять вміст пакунку.

Відповідно до ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України 37-річному житомирянину може загрожувати покарання у вигляді штрафу від 850 до 1700 гривень або виправних робіт на строк до 2 років, або арешту на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 3 років, або позбавлення волі на той самий строк.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here