Home Кримінал В Житомирській області судитимуть любителя віртуальної ”полунички”

В Житомирській області судитимуть любителя віртуальної \”полунички\”

103

До суду направлені матеріали кримінального провадження за фактом виготовлення та розповсюдження фотопродукції порнографічного характеру з обвинувальним актом відносно 48-річного жителя Новоград-Волинського району. За вчинення злочину у сфері суспільної моралі чоловікові може загрожувати покарання від штрафу й аж до обмеження волі.

Про це інформує прес-служба міліції.

На інтернет-сторінці жителя регіону, розміщеної на одному з веб-сайтів,  працівники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми (ВБЗПТЛ), УМВС Житомирщини виявили фотоматеріали, які містили порнографічні елементи. У результаті перевірки правоохоронці встановили особу автора – 48-річного жителя Звягельщини.

Також було з’ясовано, що чоловік самостійно виготовляв фотознімки і розповсюджував їх на власній сторінці веб-сайту у відкритому доступі для інших користувачів.

У рамках розпочатого кримінального провадження за ч.1 ст.301 (Ввезення, виготовлення, збут чи розповсюдження порнографічної продукції) Кримінального кодексу України міліція вилучила фотознімки для дослідження. Висновком експертів-мистецтвознавців було підтверджено, що фото носять порнографічний характер.

Любителю віртуальної «полунички» було офіційно оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, а матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом нині направлено на розгляд суду. За чинним законодавством чоловікові може загрожувати покарання у вигляді накладення штрафних санкцій, піврічного арешту або обмеження волі строком до 3-х років.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here