Home Кримінал В Новоград-Волинському районі затримали порушників полювання

В Новоград-Волинському районі затримали порушників полювання

100

Групу браконьєрів затримала єгерська служба державного підприємства "Новоград-Волинське досвідне лісомисливське господарство" та товариства "Рись" на території свого району.

За підозрілим автомобілем, з номерними знаками сусідньої області, що час від часу зявлявся у вечірній час поблизу лісових масивів, лісова охорона спостерігала вже не вперше. Однак затримати його вдалося лише минулої ночі.

В мисливських угіддях поблизу села Жеребилівки Новоград-Волинського району в 11 годин ночі 25 травня рейдовикам вдалося затримати автомобіль, в якому перебувало троє чоловіків.

На пропозицію єгерської служби вийти з авто та пред’явити документи вказані особи відповіли відмовою. Тому лісова охорона, утримуючи заїжджих, викликала Новоград-Волинський поліцейський наряд, котрий прибув на виклик досить оперативно, встановив, що чоловіки, які перебували в затриманому автомобілі, є жителями м. Корця Рівненської області та мають при собі найновіше озброєння: 2 карабіни з глушниками та оптичними прицілами і 1 мисливську рушницю, а отже, є порушниками правил полювання, позаяк перебували у мисливських угіддях в заборонений час і, зрозуміло, без відповідних документів.

Вказаних осіб доправлено до відділку поліції. Триває зясування обставин правопорушення.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here